Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Kom og drøft fremtidens Hørsholm Kommune med politikere og forvaltning

Kom og drøft fremtidens Hørsholm Kommune med politikere og forvaltning

Hvad mener du om Kommunalbestyrelsens strategi for udvikling og den fysiske planlægning? Og har du forslag og idéer til den kommende revision af kommuneplanen?

Forslag Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035) i høring

Hørsholmstrategien er en samlet langsigtet strategi, der sætter retningen for udviklingen af kommunen, med "Børneliv, Byliv og Bæredygtighed" som de vigtigste pejlemærker. Hørsholmstrategien udgør også startskuddet til arbejdet med kommunens næste kommuneplan, der styrer den fysiske udvikling af kommunen. I strategien fremgår, hvilke ændringer, Kommunalbestyrelsen har til hensigt at foretage i kommuneplanen, der skal gælde for årene 2025-2037.

Åbent hus med cafe-dialog

Hørsholm Kommune inviterer borgere, virksomheder, foreninger og alle andre som brænder for kommunens udvikling til Åbent hus-arrangement, hvor der vil være mulighed for at komme med input, drøfte og stille spørgsmål til Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035).

 

Tidspunkt: Mandag den 22. januar kl. 15-19.

Sted: Kulturhus Trommen, Bibliotekstorvet 1, Hørsholm.

Forslaget til Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035) kan læses på hjemmesiden, hvor der også er mulighed for at afgive høringssvar frem til den 5. februar 2024.

 

Tilmelding er ikke nødvendig til Åbent hus-arrangementet.

Læs Forslaget til Hørsholmstrategien

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje