Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Læs Hørsholm Kommunalbestyrelses tak til Dronningen

Læs Hørsholm Kommunalbestyrelses tak til Dronningen

Deres Majestæt Dronning Margrethe II

På hele Hørsholm Kommunalbestyrelses vegne sender jeg en stor tak for Deres uvurderlige indsats for Danmark gennem Deres regentperiode. Deres dedikation og engagement er en betydelig kilde til inspiration for hele landet og for alle aldersgrupper her i Hørsholm. 

Jeg udtrykker min særlige tak for Deres rolle som protektor for Rungstedlundfonden og Deres altid engagerede deltagelse i overrækkelsen af Rungstedlundprisen. Prisen er vigtig for kendskabet til Karen Blixen samt vor fælles historie her i Hørsholm. Det har derfor stor betydning for os, at De har deltaget og overrakt prisen gennem mange år. 

Jeg havde selv lejlighed til at deltage i åbningen af udstillingen "ForfØrelsens portræt" på Karen Blixen Museet med Deres decoupager til filmatiseringen af Karen Blixens fortælling "Ehrengard". Det var en oplevelse at høre og se den fremragende udstilling på museet, hvor Deres smukke værker bidrager til at (Øfte vores kunst, kultur og historie i Danmark. 

Der skal samtidigt lyde en stor tak for Deres deltagelse i festgudstjenesten i Hørsholm Kirke i anledning af kirkes 200-års jubilæum den 24. september 2023. Deres deltagelse var med til at gøre dette til en helt særlig dag for alle 
kirkegængere i Hørsholm.

Hørsholm Kommune takker også for at vores to unge 18-årige borgere, Cecilie Valentin og Christopher Garde, fik den store oplevelse at deltage i gallataffelet i anledning af HKH prins Christians 18-års fødselsdag i oktober 2023. Afholdelsen af HKH prins Christians 18-års fødselsdag med deltagelse fra unge fra rigsfællesskabet og alle kommuner var en virkelig god ide, som har været med til at binde unge fra hele riget sammen om en festlig oplevelse i kongehuset. 

Med ønsket om alt godt i fremtiden til Dem og Deres familie. 

På Hørsholm Kommunalbestyrelses vegne 


Venlig hilsen 
Morten Slotved 
Borgmester (C)

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje