Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Ny leder af Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm

Ny leder af Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm

Ny leder af Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm er startet den 1. januar

Hørsholm Kommune har ansat Casper Mortensen som ny leder af Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm pr. 1. januar 2024. 

Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm er et kommunalt tilbud til borgere, der har behov for forskellige former for sundhedstilbud, genoptræning eller et ophold på kommunens midlertidige pladser. 

Caper er uddannet fysioterapeut og har en diplomuddannelse i ledelse samt den sundhedsfaglige kandidatuddannelse ved Københavns Universitet.

Casper kommer fra en stilling som uddannelsesleder på fysioterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, og han har tidligere været leder af Genoptræning & Rehabilitering i Hvidovre Kommune.

Chef for Center for Sundhed og Omsorg, Dorte Dahl, siger:
”Vi har glædet os til at byde Casper velkommen til Hørsholm, og jeg er overbevist om, at han vil føre centret godt videre. Jeg er glad for, at vi har fået en leder af Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm, som kender området rigtig godt og har mange års erfaring med ledelse.”

Kommende leder Casper, Mortensen, udtaler:
”Jeg ser meget frem til at komme tilbage til den nære sundhed og sammen med alle de mange dedikerede medarbejdere på Sundheds- og Rehabiliteringscentret bidrage til, at vi hver dag leverer sundhedsindsatser af høj kvalitet, der gør en positiv forskel for borgerne i Hørsholm. Det skal vi gøre i tæt samarbejde med vores kollegaer på tværs af kommunen. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde alle medarbejderne og vores samarbejdspartnere”

Casper tiltrådte stillingen den 1. januar.

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje