Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur og fritid Hørsholm Kommunes lokalebooking

Hørsholm Kommunes lokalebooking

Via denne side kan du booke og ønske lokaler i Hørsholm Kommune

Foreninger og borgere kan låne kommunale lokaler gratis til kultur og fritidsaktiviteter. 

Virksomheder, firmaer og foreninger, der skal bruge lokaler til kommercielt formål, kan leje kommunale lokaler til gældende takst. 

Kommunale lokaler må som udgangspunkt IKKE benyttes til foreningsmæssige fester eller private arrangementer som fx barnedåb, begravelseskaffe, fødselsdage, bryllupsreception mm., dog kan den enkelte skole selv bestemme, hvorvidt skolens lokaler må benyttes til (private) fester og i givet fald under hvilke forhold.

Udlånet foregår via vores selvbetjeningsløsning, hvor du selv søger, booker, aflyser og ændrer bookinger. For at kunne benytte selvbetjeningsløsningen, skal du oprette dig selv som bruger, dette gør du via den røde boks "Book et lokale her" nedenfor.

Hvis du har brug for hjælp til systemet, er du velkommen til at ringe til vores Kontaktcenter på telefon 48 49 00 00

Generel information om lokalebooking

Husk at sikre dig, at du har adgang til lokalerne

For udlevering af nøgler (senest 5 arbejdsdage før brug) kontakt:

Hørsholm Skole: ndn@horsholm.dk, telefon: 20 28 31 04

Rungsted Skole: stb@horsholm.dk, telefon: 24 49 85 95

Usserød Skole: cra@horsholm.dk, telefon: 23 32 70 24

Vallerødskolen: jehj@horsholm.dk, telefon: 28 11 65 42

Idrætsparken og Rådhushallen: sst@horsholm.dk, telefon: 20 14 01 23

Udendørsidrættens klubhus: Booking og adgang til det nye klubhus skal ske via Katja Loran. Lokalet kan efter aftale bookes af andre end udendørsidrætterne, som er  primærbrugere. Kontakt: katja.loran@hui-fodbold.dk, telefon: 30 79 45 69

Kulturhus Trommen: Lokaler i Kulturhus Trommen tilgås med sygesikringsbevis uden for bibliotekets åbningstider. OBS. Du skal være oprettet som bruger på biblioteket for at få adgang til lokalerne.

Gå til bibliotekets hjemmeside.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 23.00. Dog kan skolernes lokaler først lånes efter kl. 16 på hverdage. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ

Virksomheder og firmaer kan leje kommunale lokaler til fx møder og medarbejderarrangementer. Borgere og foreninger, der bruger kommunale lokaler til kommercielle aktiviteter kan ligeledes leje kommunale lokaler. Ved leje af lokaler betales gældende takst.

Se takster og Brugerbetaling for 2024

Vejledning ved leje af lokaler i Kulturhus Trommen:

  1. Book lokalet i kommunens lokalebookingsystem
  2. Send en mail til Kulturhus Trommen på asi@horsholm.dk, og informer om jeres cvr.nr., hvilket lokale I har booket, hvilken dato og tidspunkt på dagen lokalet er booket.
  3. Efter brug af lokalet modtager du en faktura på lejen.

Kommunens skoler har lukket i skoleferien og på helligdage, og der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagene, kan I kontakte det tekniske personale for den pågældende matrikel og oplyse om en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Datoer for ferier kan ses på skolernes hjemmesider.

Ønsker du at låne et lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret og sæsonbooking åbner typisk hvert år omkring marts måned.

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...